+40 248.215.605
+40 729.996.399
solicitare oferta

MASURARE NIVEL DE ANTIOXIDANTI


ATVA, te poate ajuta printr-o metodă non-invaziva de masurare a nivelului de antioxidanti, sa vezi cum alimentatia iti poate afecta stilul de viața. CUM ? Cu un instrument revolutionar dezvoltat pentru a masura nivelul de antioxidanti carotenoizi din piele – si pentru a dovedi eficienta suplimentelor în ceea ce priveste imbunatatirea sanatatii tale antioxidante.

Bazat pe stiinta si credibil

Instrumentul foloseste Spectroscopia Raman, o tehnologie care a primit premiul Nobel si care a fost adaptata pentru masuratori biologice. 

Acest instrument este primul și unicul dispozitiv din lume care masoara nivelurile de antioxidanti carotenoizi in mod neinvaziv in tesuturile pielii umane; este o tehnologie validata de ani de cercetare, are peste 50 de articole, recenzii, studii-cheie si demonstratii prezentate la un număr de intalniri stiintifice prestigioase si conferinte din intreaga lume. Tehnologia este disponibila pentru utilizare si in cadrul firmei noastre.

Organismul nostru este expus în fiecare zi atacurilor radicalilor liberi, molecule instabile ce „fura” sau „imprumuta” electroni ai altei molecule. Multe efecte fizice vizibile, numite „efecte de mediu ale imbatranirii”, sunt rezultatul actiunii radicalilor liberi care slabesc tesuturile organismului uman. Antioxidantii actioneaza impotriva atacurilor radicalilor liberi, oprind procesul degenerativ in lant al acestora.

Organismul asimileaza antioxidanti din alimentatie, indeosebi din fructe si legume, dar cercetarile de ultima ora arata ca aceste surse nu pot asigura necesarul de antioxidanti cerut.

De ce sa fac aceasta masuratoare?

Masurand nivelul stabil de antioxidanti din pielea dumneavoastra si generand scorul carotenoid al pielii, veti afla un rezultat mai precis si mai fidel al obiceiurilor asociate cu stilul de viata comparativ cu orice alte metode de masurare a antioxidanţilor. Obţinerea scorului carotenoid al pielii va face cunoscut nivelul de antioxidanti din corpul dumneavoastra si va ofera impulsul de care aveti nevoie pentru a va imbunatati starea generala de sanatate.

O scanare la fiecare sase – opt saptamani este ideala pentru a va oferi un raspuns la alegerile dumneavoastra in ceea ce priveste stilul de viata.

Scopul acestei masuratori este aceea de a-i incuraja pe oameni sa devina constienti de modul in care trebuie sa se alimenteze: rational si sanatos.

„Cantitatea de antioxidanți din organismul tau este direct proportionala cu speranta ta de viata”, a afirmat Dr. Richard Cutler, cel care a fost conducatorul catedrei de gerontologie din cadrul Institutului de Cercetare a Sanatatii din Washington D.C., renumit cercetator al factorilor de imbatranire.

Pentru prima data în istorie, determinarea non-invaziva a nivelului de antioxidanti din organismul uman a devenit o certitudine stiintifica.

„Recentul studiu, ce demonstreaza modul in care carotenoidele pot indica nivelul stresului oxidativ din corp, reprezinta un progres important in cercetarea antioxidantilor si este posibil sa fie cea mai importanta descoperire facuta cu ajutorul acestei tehnologii. Aceste descoperiri ar trebui sa ii incurajeze pe consumatori sa isi cunoasca scorul si sa consume mai multe fructe si legume, continuand sa adauge suplimente”, susține Lester Packer, Ph.D., unul dintre cei mai importanti cercetatori in domeniul antioxidantilor.

Ocupati-va din timp de sanatatea Dvs.!

–Rosu: 20.000 sau mai putin - nesatisfacator; regim alimentar incorect, nu consuma suplimente nutritive sau acestea nu au efect, fumatul, etc.

–Galben: 20.000 - –30.000: insuficient; regim alimentar si/sau consum de suplimente nutritive cu eficienta slaba.

–Verde: 30.000 -– 40.000: suficient; regim alimentar relativ sanatos, destul de bogat in legume si fructe si/sau suplimente nutritive relativ bune.

–Albastru: 40.000 - 60.000: bine; regim alimentar sanatos, bogat in legume si fructe si/sau suplimente nutritive bune. –

Gri: 60.000+: foarte bine, regim alimentar bogat in legume si fructe si/sau suplimente nutritive excelente. 

„IN DEFINITIV, NU ANII DIN VIATA TA SUNT CEI CARE CONTEAZA, CI VIATA DIN ANII TAI !”

Relatii la "SOLICITA OFERTA" sau la adresa de mail: dianafilip@atva.ro

Lectori ATVA

- vezi mai mult
atva 1445435537 Diana FILIP Lector pentru cursurile de dezvoltare personala si pentru cursurile de auditor sisteme de management.
Experienta: Coach, Teacher & Speaker certificat John Maxwell in SUA. LEAD AUDITOR - co... MAI MULT >
Ne gasiti si pe:

social media fb social media google social media social media yt
close overlay
close overlay

Doresc sa primesc informatii despre:
CONSULTANTA
ISO
CURSURI FORMARE
PROFESIONALA
CURSURI
POST-UNIVERSITARE
CURSURI
JOHN-MAXWELL
CONSULTANTA IN
PREVENTIE SI ANTIAGING
BROKER
ASIGURARI