+40 248.215.605
solicitare oferta

Radioprotectie medical (asistenti / medici)


on off ONLINEon off OFFLINE

Cursul RADIOPROTECTIE IN DOMENIUL MEDICAL este avizat de Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN) si se desfasoara in conformitate cu Normele CNCAN privind eliberarea permiselor de exercitare a activitatilor nucleare si desemnarea expertilor acreditati in protectie radiologica. 
 
Grupul tinta il reprezinta medici/asistenti medicali radiodiagnostic; medici/asistenti medicali radioterapie; ingineri service/fizicieni medicali in diagnostic; ingineri service/fizicieni medicali in radioterapie cu surse inchise; ingineri service / fizicieni medicali in radioterapie acceleratori de particule..

Scopul si obiectivele cursului sunt de a dobandii cunostintele necesare pentru obtinerea/prelungirea permiselor de exercitare nivel 1 si 2, necesare desfasurarii in siguranta a activitatilor ce implica utilizarea unor echipamente radiologice.
 
Competentele dobandite in urma absolvirii cursului sunt: sa inteleaga natura si proprietatile radiatiilor ionizate; sa cunoasca principalele marimi si unitati dozimetrice; sa poata face masuratori dozimetrice de supraveghere a zonei; sa cunoasca cerintele de baza de protectie si securitate radiologica; sa inteleaga si sa aplice principiile de baza ale radioprotectiei; sa se familiarizeze cu conceptele de asigurarea si controlul calitatii in radioterapie; sa fie capabili sa evalueze riscurile potentiale care decurg din utilizarea surselor de radiatii in domeniile mai sus amintite. 
 
Programa de curs are un numar de 32 de ore si este realizata in conformitate cu prevederile Normelor CNCAN. 
 
Cursul se organizeaza atat in Pitesti cat si in alte localitati cu conditia formarii unei grupe de minim 12 persoane si este deschis celor cu studii medii si/sau superioare. Certificatul obtinut are o valabilitate de 5 ani si este necesar pentru obtinerea/prelungirea permiselor de exercitare nivel 1 si 2.  
 
Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile la adresa de email cursuri@atva.ro sau telefonic la numerele de telefon 0248.215.605 sau 0731.029.655.
Testimoniale

Lectori ATVA

- vezi mai mult
atva 1444735163 Marin PREDA Lector curs Radioprotectie avizat de CNCAN
Experienta: Sef sector AMC in cadrul Combinatului Petrochimic Pitesti, Manager reactor... MAI MULT >
Ne gasiti si pe:

social media fb social media google social media social media yt
close overlay
close overlay

Doresc sa primesc informatii despre:
CONSULTANTA
ISO
CURSURI FORMARE
PROFESIONALA
CURSURI
POST-UNIVERSITARE
CURSURI
JOHN-MAXWELL
CONSULTANTA IN
PREVENTIE SI ANTIAGING
BROKER
ASIGURARI