+40 248.215.605
solicitare oferta

Radioprotectie industrie (o singura specializare / doua specializari)


on off ONLINEon off OFFLINE

Cursul RADIOPROTECTIE IN DOMENIUL INDUSTRIAL  este avizat de Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN) si se desfasoara in conformitate cu Normele CNCAN privind eliberarea permiselor de exercitare a activitatilor nucleare si desemnarea expertilor acreditati in protectie radiologica. 
 
Grupul tinta il reprezinta personalului cu studii medii si/sau superioare care desfasoara activitati in domeniul industrial / nuclear, in vederea obtinerii permisului de exercitare. 
 
Scopul si obiectivele cursului sunt de a dobandii cunostintele necesare pentru obtinerea/prelungirea permiselor de exercitare nivel 1 si 2, necesare desfasurarii in siguranta a activitatilor ce implica utilizarea unor echipamente radiologice 
 
Competentele dobandite in urma absolvirii cursului sunt: cunoasterea teoretica si practica a elementelor de radioprotectie si legislatie aplicabile in practica pe care urmeaza sa o desfasoare si sa demonstreze ca stiu sa utilizeze instalatiile cu surse de radiatii, echipamentul de radioprotectie si aparatura de control dozimetric specifica practicii/activitatii pe care o desfasoara. 
 
Programa de curs are un numar de 32 de ore si este realizata in conformitate cu prevederile Normelor CNCAN. 
 
Cursul se organizeaza atat in Pitesti cat si in alte localitati cu conditia formarii unei grupe de minim 12 persoane si este deschis celor cu studii medii si/sau superioare. Certificatul obtinut are o valabilitate de 5 ani si este necesar pentru obtinerea/prelungirea permiselor de exercitare nivel 1 si 2.   
 
Relatii la "SOLICITA OFERTA" sau la adresele de mail: training@atva.ro sau cursuri@atva.ro.
Testimoniale

Lectori ATVA

- vezi mai mult
atva 1444735163 Marin PREDA Lector curs Radioprotectie avizat de CNCAN
Experienta: Sef sector AMC in cadrul Combinatului Petrochimic Pitesti, Manager reactor... MAI MULT >
Ne gasiti si pe:

social media fb social media google social media social media yt
close overlay
close overlay

Doresc sa primesc informatii despre:
CONSULTANTA
ISO
CURSURI FORMARE
PROFESIONALA
CURSURI
POST-UNIVERSITARE
CURSURI
JOHN-MAXWELL
CONSULTANTA IN
PREVENTIE SI ANTIAGING
BROKER
ASIGURARI