+40 248.215.605
+40 729.996.399
solicitare oferta

TRATAMENT FACIAL ANTIAGING


 

„La 20 de ani ai fata pe care ti-o ofera NATURA, la 30 de ani VIATA da forma fetei tale, depinde de tine ce fata meriti sa ai la 50 ani!”- Coco Chanel

Daca ati observant aparitia primelor riduri fine si o scadere a tonusului pielii, este momentul sa treceti la urmatoarea faza de ingrijire si sustinere a pielii cu ajutorul tratamentelor faciale antiaging. Aceste tratamente aduc pielii ingrediente care redau elasticitatea si nivelul optim de hidratare.

Tratamentele antiaging pe care le oferim sunt tratamente unice si includ: demachierea, exfolierea, curatarea porilor, masajul fetei, gatului si decolteului cu efect de lifting, aplicare de ser si masca antiaging in functie de nevoile tenului folosind o tehnologie revolutionara si anume Galvanic Spa System.

Galvanic Spa II este un instrument programabil ce functioneaza cu ajutorul curentilor  galvanici autoreglabili. Utilizarea este intuitiva si ergonomica astfel incat acesta să fie usor de folosit si eficienta pentru tratamentele spa efectuate chiar si acasa in fata oglinzii.

Nu Skin Galvanic Spa System™ II este livrat impreuna cu patru conductori inter-schimbabili:

 • conductorul ageLOC pentru fata – cu o suprafata de contact mai mare si cu denivelari, mentine produsul in contact permanent cu pielea oferindu-i pielii cu de pana la cinci ori mai multe ingrediente ageLOC. Tenul se curata in profunzime datorita tratamentului cu curenti galvanici care mareste cu pana la 70% absortia produselor folosite in comparatie cu tratamentele faciale clasice.
 • conductorul pentru scalp – acest conductor in forma de piaptan se deplaseaza cu usurinta prin par mentinand contactul cu scalpul pentru a oferi beneficiile produselor de tratament catre par ai foliculii acestuia. Este destinat produsului Nutriol Hair Fitnes.
 • conductorul pentru corp – prevazut cu trei noduri rotunjite ce maresc suprafata de contact pentru o acoperire mai mare si o actiune de masaj mai buna in zonele afectate de celulita, dar si pentru a preintampina aparitia acesteia
 • conductorul pentru zonele de focalizare – acest conductor plat, neted, cu forma ovala este ideal a fi folosit pentru tintirea zonelor inguste de focalizare precum cele din jurul ochilor si a gurii ajutand la oferirea unui tratament mai concentrat. 

Un tratament dureaza aproximativ 10 de minute si se pot observa rezultatele inca din primele 10 minute, acestea urmand sa se evidentieze tot mai mult in urmatoarele 24 de ore.

Pentru persoanele care nu au mai utilizat aparatul sunt recomandate 1-2 sedinte saptamanale in cazul tratamentului facial, in functie de necesitate pentru ca mai apoi, in timp, sa se ajunga la 1-3 sedinte lunare.

Aparatul, prin tratamentele de fata, se adreseaza femeilor si barbatilor care au depasit 20 de ani si care doresc o curatare in profunzime a tenului si o hidratare cu nutrieti activi corespunzatoare necesitatilor tenului nostru in ziua de astazi.

Folosirea aparatului acasa aduce utilizatorului numeroase avantaje:

 • economie de bani (cu banii cu care se achita o serie de 10-12 tratamente galvanice intr-un salon de cosmetica, aparatul isi amortizeaza costul sau si o parte din costul produselor ),
 • economie de timp - evitati pierderea inutila a cel putin 2-3 ore din timpul liber in conditiile in care acelasi tratament il puteti face acasa in baie, dimineata sau seara in 10 de minute,
 • deorece este prevazut cu un microcip brevetat care recunoaste tipul de ten si ajusteaza nivelul potrivit al curentilor galvanici evitati neplacerile cauzate uneori de nepriceperea personalului din saloanele cosmetice,
 • tratamentele galvanice in saloanele specializate fiind mai greu accesibile din punct de vedere financiar, de acum va puteti bucura de acest aparat atat dumneavoastra cat si ceilalti membrii ai familiei sau alte persoane apropiate pentru ca, folosind curenti galvanici, aparatul se autodezinfecteaza,
 • nu necesita conditii speciale de desinfectare sau pastrare, este suficient sa il curatati cu un prosop sau un servetel umed si sa il depozitati in husa proprie, cu conductorul decuplat de la aparat,
 • atunci cand nu folositi aparatul pe o perioada mai lunga de o saptamana va sugeram sa ii scoateti bateriile,
 • garantia este de 24 de luni de la achizitie si in acest caz aparatul defect nu se repara ci se inlocuieste cu altul nou.

Galvanic Spa II este recomandat pentru:

 • tratarea pielii uscate
 • prevenirea acneei
 • imbunatatirea umiditatii pielii
 • pentru a elimina congestia pielii si multe altele.

Solutia pentru reducerea ridurilor si obtinerea beneficiilor mai sus enumerate este acum mai la indemana decat va puteati astepta! 

Contactati-ne ! Puteti beneficia de un tratament la noi sau va putem intermedia achizitia echipamentului !

Relatii la "SOLICITA OFERTA" sau la adresa de mail: dianafilip@atva.ro

Ne gasiti si pe:

social media fb social media google social media social media yt
close overlay
close overlay

Doresc sa primesc informatii despre:
CONSULTANTA
ISO
CURSURI FORMARE
PROFESIONALA
CURSURI
POST-UNIVERSITARE
CURSURI
JOHN-MAXWELL
CONSULTANTA IN
PREVENTIE SI ANTIAGING
BROKER
ASIGURARI